Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 4 of 6
← Previous
Next →
Civil Service Exams (Cs Clerical) – Page 4
#61. My grandmother is an ________ historian.
A
imminent
B
immanent
C
emminent
D
eminent
Show Answer
Answer:
eminent
#62. _______ only four o’clock in the afternoon.
A
It's
B
Its
C
Its'
D
It's'
Show Answer
Answer:
It's
#63. It is my ________ that municipal employees handle their jobs with great professionalism.
A
beleif
B
bilief
C
beleaf
D
belief
Show Answer
Answer:
belief
#64. The accounting firm was ________ for fraudulent practices.
A
prosecuited
B
prosecutted
C
prossecuted
D
prosecuted
Show Answer
Answer:
prosecuted
#65. Every ________ has to be handled differently
A
sitiation
B
situachun
C
situation
D
sittuation
Show Answer
Answer:
situation
#66. It was a ________day for the department’s annual picnic.
A
sepurb
B
supurb
C
supperb
D
superb
Show Answer
Answer:
superb
#67. To be elected ________, candidates must have a solid background in law enforcement.
A
sherrif
B
sherriff
C
sherif
D
sheriff
Show Answer
Answer:
sheriff
#68. To be hired for the job, he needed to have ________ ability.
A
machanical
B
mechanical
C
mechenical
D
mechinical
Show Answer
Answer:
mechanical
#69. The agents were searching for ________ cargo on the airplane.
A
illicit
B
ellicit
C
elicitt
D
illicit
Show Answer
Answer:
illicit
#70. There will be an immediate ________ into the cause of the accident.
A
enquirry
B
inquirry
C
inquiry
D
enquery
Show Answer
Answer:
inquiry
#71. The union workers’ contract could not be ________before the calendar year ended.
A
terrminated
B
termenated
C
terminated
D
termanated
Show Answer
Answer:
terminated
#72. A ________ can be obtained at the town hall.
A
lisense
B
lisence
C
license
D
lycence
Show Answer
Answer:
license
#73. In many states, passing a road test requires drivers to ________ park.
A
paralel
B
paralell
C
parallel
D
parallal
Show Answer
Answer:
parallel
#74. The paramedics attempted to ________ the victim.
A
stablize
B
stabilize
C
stableize
D
stableise
Show Answer
Answer:
stabilize
#75. The attorney asked a question that was ________ to the case; the judge overruled it.
A
irelevent
B
irelevant
C
irrelevant
D
irrelevent
Show Answer
Answer:
irrelevant
#76. The mayor highlighted the ________ statistics during her campaign speech.
A
encouredging
B
incouraging
C
encouraging
D
incurraging
Show Answer
Answer:
encouraging
#77. Choose the misspelled word. If there are no mistakes, select choice d.
A
leaves
B
radios
C
alumni
D
no mistakes
Show Answer
Answer:
no mistakes
#78. Choose the misspelled word. If they are all misspelled, select d.
A
description
B
anouncement
C
advisement
D
no mistakes
Show Answer
Answer:
anouncement
#79. Choose the misspelled word. If they are all misspelled, select d.
A
omission
B
litrature
C
aisle
D
no mistakes
Show Answer
Answer:
litrature
#80. Choose the misspelled word. If they are all misspelled, select d.
A
comfortable
B
informal
C
servent
D
no mistakes
Show Answer
Answer:
servent
Previous
Next
Set 4 of 6
← Previous
Next →
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
CSC Reviewers
→
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→