Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 6 of 6
← Previous
Civil Service Exams (Cs Clerical) – Page 6
#101. The price for the carpet was ________.
A
fair
B
fare
C
pair
D
pare
Show Answer
Answer:
fair
#102. This is the ________ of the new art museum.
A
sigh
B
sight
C
cite
D
site
Show Answer
Answer:
site
#103. Come ________ the park later this evening to see the sunset.
A
bye
B
buy
C
by
D
bied
Show Answer
Answer:
by
#104. This is the ________ book George has read.
A
forth
B
fourth
C
port
D
fourgth
Show Answer
Answer:
fourth
#105. The acoustics in the auditorium made it easy for the audience to ________ the melodic sounds of the soloist.
A
hare
B
hair
C
hear
D
here
Show Answer
Answer:
hear
#106. Our choice to stay in the comfortable, cozy ________ house was a good decision.
A
guet
B
gesed
C
guessed
D
guest
Show Answer
Answer:
guest
#107. May I have a ________ of cheese?
A
pice
B
piece
C
peace
D
pisse
Show Answer
Answer:
piece
#108. All children have the ________ to an education.
A
ryte
B
right
C
rigth
D
ritgh
Show Answer
Answer:
right
#109. It is a good idea to exercise on a ________ bicycle during inclement weather.
A
stasionary
B
stationarey
C
stationary
D
stationery
Show Answer
Answer:
stationary
#110. At the beach, we went digging for clams and ________.
A
mussels
B
muscles
C
mussles
D
muscels
Show Answer
Answer:
mussels
#111. We ________ the exit and had to turn around.
A
pasted
B
pased
C
past
D
passed
Show Answer
Answer:
passed
Previous
Set 6 of 6
← Previous
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
CSC Reviewers
→
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→