Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 2 of 6
← Previous
Next →
Civil Service Exams (Cs Logic And Data Abstract) – Page 2
#21. 396 384 370 354 336
A
315
B
317
C
316
D
314
Show Answer
Answer:
316
#22. 15 17 18 21 22
A
26
B
27
C
25
D
24
Show Answer
Answer:
26
#23. 7 21 14 42 42
A
84
B
62
C
126
D
124
Show Answer
Answer:
126
#24. 314 321 322 330 332
A
340
B
341
C
342
D
344
Show Answer
Answer:
341
#25. F21 H19 K16 O12 T7
A
F16
B
Z1
C
A11
D
B25
Show Answer
Answer:
Z1
#26. I18 K16 M14 O12
A
P10
B
Q10
C
P11
D
Q11
Show Answer
Answer:
Q10
#27. BO DQ FS HU JW
A
KX
B
IV
C
LY
D
MZ
Show Answer
Answer:
LY
#28. BC PQ EF HU JW
A
UJ
B
HI
C
VW
D
KL
Show Answer
Answer:
HI
#29. E4 G6 I8 K10 M12
A
L16
B
N14
C
Q16
D
O14
Show Answer
Answer:
O14
#30. DQ4 GT7 CP3 HU8 BO2
A
MZ13
B
IV9
C
KX11
D
JW10
Show Answer
Answer:
IV9
#31. AN1 CP3 ER5 GT7 IV9 KX11
A
LY12
B
HU8
C
JW10
D
MZ13
Show Answer
Answer:
MZ13
#32. A1 C3 E5
A
K19
B
G7
C
J11
D
F6
Show Answer
Answer:
G7
#33. A26 C24 EF21
A
P12
B
L19
C
J17
D
H14
Show Answer
Answer:
J17
#34. J10 L12 N14
A
U34
B
P16
C
G14
D
O15
Show Answer
Answer:
P16
#35. 8R 6T 4V
A
17j
B
15e
C
2x
D
24w
Show Answer
Answer:
2x
#36. J1017 L1215 N1413
A
Q678
B
T416
C
R125
D
P1611
Show Answer
Answer:
P1611
#37. AC FH KM
A
PR
B
EF
C
AB
D
VW
Show Answer
Answer:
PR
#38. 1516 1819 2122
A
1716
B
1115
C
2425
D
2324
Show Answer
Answer:
2425
#39. 121 2242 3483
A
4844
B
4994
C
4964
D
6766
Show Answer
Answer:
4964
#40. aa33bb cc77dd ee1111ff
A
gg1516hh
B
gg1816hh
C
gg1515hh
D
gg1717hh
Show Answer
Answer:
gg1515hh
Previous
Next
Set 2 of 6
← Previous
Next →
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
CSC Reviewers
→
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→