Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 16 of 16
← Previous
NAPOLCOM Exams (Napolcom Verbal) – Page 16
#324. The children's milk in the market was
recalled
because it was found to be contaminated with a certain chemical from power plant that leaked.
A
Burned
B
Threw in the garbage can
C
Ordered back
D
Prohibited to sell
Show Answer
Answer:
Ordered back
#325. Her
impeccable
manners draw out admiration and inspirations from her female co-workers.
A
Exciting
B
Demure
C
Flawless
D
Charming
Show Answer
Answer:
Flawless
#326. He never forgets to bring cakes and flowers to his
sweetheart
when he visits her.
A
Girlfriend
B
Beloved
C
Steady
D
Wife
Show Answer
Answer:
Beloved
#327. The candidate from Pasay City is predicted to win in his
bailiwick
come election day.
A
One's sphere of operations
B
A place where one lives.
C
A place where one was born.
D
A place where one is well-known.
Show Answer
Answer:
One's sphere of operations
#328. He was the
recipient
of the award for model employee of the year.
A
One who borrows
B
Someone who gives something
C
A person or thing that receives
D
A generous person
Show Answer
Answer:
A person or thing that receives
#329. His long journey ended up in a
hamlet
at the foot of a great mountain.
A
Prosperous village
B
Remote barrio
C
Waterless community
D
Small settlement
Show Answer
Answer:
Small settlement
#330. The beautiful
facade
of the building elicited admiration from the guests.
A
Decoration
B
Lobby
C
Front
D
Paintings
Show Answer
Answer:
Front
#331. His
flamboyant
personality easily attracts the girls in their neighborhood.
A
Exotic
B
Magnetic
C
Exuberant
D
Hot
Show Answer
Answer:
Exuberant
#332. he new project was finished ahead of deadline because they gave it the
paramount
importance it deserves.
A
Desired
B
Needed
C
Supreme
D
Attentive
Show Answer
Answer:
Supreme
#333. The volunteer workers in the orphanage treat the orphans and wayward children with motherly
solicitude
.
A
Perfect discipline
B
Kindness and generosity
C
Care or concern
D
Strong commitment
Show Answer
Answer:
Care or concern
#334. He's a good doctor but instead of working in a big hospital, he
opts
to practice his profession in remote areas.
A
Starts
B
Tries
C
Chooses
D
Decides
Show Answer
Answer:
Chooses
#335. He was so occupied that he sends a
proxy
to a wedding where he is a part of the entourage.
A
Relative
B
Representative
C
Substitute
D
Friend
Show Answer
Answer:
Representative
#336. He was
lambasted
for his stand on same-sex marriage.
A
Blamed quickly
B
Praised highly
C
Reprimanded sternly
D
Criticized harshly
Show Answer
Answer:
Criticized harshly
#337. His cook magazine comes out in the market
fortnightly
.
A
Every two weeks
B
Every two months
C
Every month
D
Every quarter
Show Answer
Answer:
Every two weeks
#338. He was able to
amass
great wealth and several properties.
A
Win
B
Receive
C
Gather or accumulate
D
Acquire forcibly
Show Answer
Answer:
Gather or accumulate
#339. The lake attracts thousands of local and foreign tourists because of its
unparalleled
beauty.
A
Charming
B
Immeasurable
C
Elegant
D
Exceptional
Show Answer
Answer:
Exceptional
#340. A breath of fresh air and a change of
milieu
is what you need to regain your health.
A
Exercise
B
Diet
C
Environment
D
Medicine
Show Answer
Answer:
Environment
#341. He recounted his
ordeal
at the hands of his kidnappers.
A
A tearful experience
B
A difficult experience
C
A horrific experience
D
A beautiful experience
Show Answer
Answer:
A horrific experience
Previous
Set 16 of 16
← Previous
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→