Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 6 of 6
← Previous
Civil Service Exams (Cs Word) – Page 6
#101. diamond : baseball :: court : ______
A
jury
B
poker
C
squash
D
grass
Show Answer
Answer:
squash
#102. quixotic : pragmatic :: murky : ______
A
rapid
B
clear
C
cloudy
D
friendly
Show Answer
Answer:
clear
#103. smear : libel :: heed : ______
A
consider
B
represent
C
doubt
D
need
Show Answer
Answer:
consider
#104. nymph : ______ :: seraphim : angel
A
priest
B
candle
C
sinner
D
maiden
Show Answer
Answer:
maiden
#105. poetry : rhyme :: philosophy : ______
A
theory
B
bi-law
C
music
D
imagery
Show Answer
Answer:
theory
#106. jibe : praise :: ______ : enlighten
A
jib
B
delude
C
worship
D
wed
Show Answer
Answer:
delude
#107. marshal : prisoner :: principal : ______
A
teacher
B
president
C
doctrine
D
student
Show Answer
Answer:
student
#108. fecund : infertile :: ______ : fleet
A
damp
B
fertilizer
C
slow
D
rapid
Show Answer
Answer:
slow
Previous
Set 6 of 6
← Previous
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
CSC Reviewers
→
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→