Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 5 of 6
← Previous
Next →
Civil Service Exams (Cs Word) – Page 5
#81. feta : Greek :: provolone : ______
A
Italian
B
salad
C
Swiss
D
blue
Show Answer
Answer:
Italian
#82. moccasin : snake :: ______ : shoe
A
alligator
B
waders
C
asp
D
loafer
Show Answer
Answer:
loafer
#83. ______ : zenith :: fear : composure
A
apex
B
heaven
C
nadir
D
heights
Show Answer
Answer:
nadir
#84. pill : bore :: core : ______
A
placebo
B
mug
C
center
D
bar
Show Answer
Answer:
center
#85. pilfer : steal :: ______ : equip
A
return
B
damage
C
exercise
D
furnish
Show Answer
Answer:
furnish
#86. native : aboriginal :: naive : ______
A
learned
B
unsophisticated
C
arid
D
tribe
Show Answer
Answer:
unsophisticated
#87. junket : ______ :: junk : trash
A
trounce
B
trinket
C
trip
D
refuse
Show Answer
Answer:
trip
#88. ______ : festive :: funeral : somber
A
tension
B
sari
C
eulogy
D
soiree
Show Answer
Answer:
soiree
#89. fetish : fixation :: slight : ______
A
flirt
B
sloth
C
confuse
D
insult
Show Answer
Answer:
insult
#90. hovel : dirty :: hub : ______
A
unseen
B
busy
C
shovel
D
prideful
Show Answer
Answer:
busy
#91. bog : ______ :: slumber : sleep
A
dream
B
foray
C
marsh
D
night
Show Answer
Answer:
marsh
#92. ______ : segue :: throng : mass
A
transition
B
church
C
subway
D
line
Show Answer
Answer:
transition
#93. ragtime : United States :: raga : ______
A
cloth
B
country
C
piano
D
India
Show Answer
Answer:
India
#94. miserly : cheap :: homogeneous : ______
A
unkind
B
extravagant
C
friendly
D
alike
Show Answer
Answer:
alike
#95. skew : gloomy :: slant : ______
A
desperate
B
gloaming
C
foible
D
glee
Show Answer
Answer:
desperate
#96. eider : ______ :: cedar : tree
A
snow
B
plant
C
pine
D
duck
Show Answer
Answer:
duck
#97. gerrymander : divide :: filibuster : ______
A
delay
B
rush
C
punish
D
delay
Show Answer
Answer:
delay
#98. vapid : ______ :: rapid : swift
A
insipid
B
wet
C
turgid
D
inspired
Show Answer
Answer:
insipid
#99. denim : cotton :: ______ : flax
A
uniform
B
sheep
C
sweater
D
linen
Show Answer
Answer:
linen
#100. obscene : coarse :: obtuse : ______
A
stupid
B
obscure
C
subject
D
obstinate
Show Answer
Answer:
stupid
Previous
Next
Set 5 of 6
← Previous
Next →
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
CSC Reviewers
→
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→