Skip to content
ReviewersPH
☰
Menu
Practice Tests
Reviewers
LET
Exam Results
Coverage
PDF Downloads
Math Notes
Free Practice Tests
Set 13 of 16
← Previous
Next →
NAPOLCOM Exams (Napolcom Verbal) – Page 13
#264. FORBEARANCE
A
attitude
B
stubbornness
C
patience
D
generosity
Show Answer
Answer:
patience
#265. ALLEGIANCE
A
sincerity
B
intelligence
C
solemnity
D
loyalty
Show Answer
Answer:
loyalty
#266. GRUNGY
A
fashionable
B
warm
C
dirty
D
brittle
Show Answer
Answer:
dirty
#267. PROSCRIBE
A
forbid
B
interpret
C
promote
D
record
Show Answer
Answer:
forbid
#268. HULAS
A
litaw
B
lusaw
C
hilaw
D
durog
Show Answer
Answer:
lusaw
#269. DALAHIRA
A
pustura
B
tsismosa
C
matulungin
D
madalasin
Show Answer
Answer:
tsismosa
#270. BARAL
A
trangka
B
metal
C
santo
D
sulat
Show Answer
Answer:
trangka
#271. DULANG
A
makasaysayang tula
B
malungkot na drama
C
mahabang hapag
D
uri ng isda
Show Answer
Answer:
mahabang hapag
#272. GULA-GULANIT
A
lukot-lukot
B
iba-ibang kulay
C
buhol-buhol
D
punit-punit
Show Answer
Answer:
punit-punit
#273. LAGAK
A
tuyot
B
tungga
C
deposito
D
pigtal
Show Answer
Answer:
deposito
#274. CANTANKEROUS
A
quarrelsome
B
greasy
C
ill-advised
D
offensive
Show Answer
Answer:
ill-advised
#275. If you are
ambivalent
with the answers, analyze the given problem.
A
confusion
B
innocent
C
uncertain
D
unaware
Show Answer
Answer:
uncertain
#276. He left the country because of the
ominous
experiences he had in the past.
A
unforgettable
B
threatening
C
ugly
D
remarkable
Show Answer
Answer:
threatening
#277. Teenagers are easily
susceptible
to peer influence.
A
inclined
B
dependable
C
flexible
D
inspired
Show Answer
Answer:
inclined
#278. Reading words without understanding their meaning is
futile
.
A
useless
B
avoidable
C
unnecessary
D
helpless
Show Answer
Answer:
useless
#279. She wears gold but people knows how
ostentatious
she can be.
A
pretentious
B
ambitious
C
gorgeous
D
rebellious
Show Answer
Answer:
pretentious
#280. He submitted a
grotesque
artwork that nobody in the class could relate to.
A
colorful
B
beautiful
C
weird
D
different
Show Answer
Answer:
weird
#281. Their
clandestine
affair remained unknown for three years.
A
unacceptable
B
forbidden
C
surprise
D
secret
Show Answer
Answer:
secret
#282. They say love is like a firework, a
fleeting
moment.
A
remarkable
B
brief
C
shinny
D
unforgettable
Show Answer
Answer:
brief
#283. Cara is repulsive and rebellious. She always speaks
sordid
words.
A
vulgar
B
dirty
C
weird
D
bizarre
Show Answer
Answer:
vulgar
Previous
Next
Set 13 of 16
← Previous
Next →
Share this result
Help your batchmates find the official result
f
Share on Facebook
M
Messenger
Copy link
Continue studying
Keep reviewing
Choose your next study resource.
Practice Tests
→
Latest Reviewers
→
Exam Coverage
→
PDF Files
→
Exam Results
→